Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων λήξης σχολικού έτους

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ
 
 
Δευτέρα 3 Ιουνίου ώρα 7 το απόγευμα: πραγματοποίηση θεατρικής παράστασης με τίτλο "Η λαίμαργη φάλαινα" του Ευγένιου Τριβιζά την οποία θα παρουσιάσουν τα παιδιά της Β' τάξης. Την παράσταση οργάνωσαν και επιμελήθηκαν οι δασκάλες της Β' τάξης κυρίες Βατάλα Σέβη και Πλουμιστού Εύη. Τα τραγούδια επιμελήθηκε η μουσικός του σχολείου κυρία Δάβη Όλγα. Η δραστηριότητα εντάσσεται στο Πρόγμαμμα Αγωγής Υγείας με θέμα "Τρώω σωστά - Είμαι υγιής".
- Η Παράσταση Ολοκληρώθηκε

Πέμπτη 6 Ιουνίου ώρα 8:15 το πρωί: πραγματοποίηση επίσκεψης στις αθλητικές εγκαταστάσεις "Alma" στο Καπανδρίτι, όπου οι μαθητές θα λάβουν μέρος σε Προγράμματα Αθλητικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής.

Τρίτη 11 Ιουνίου ώρα 9:15 το πρωί: διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων οι οποίες περιλαμβάνουν παραδοσιακούς χορούς, παιχνίδια και τραγούδια και θα παρουσιαστούν από τους μαθητές όλων των τάξεων. Τις εκδηλώσεις θα υποστηρίξει μουσικά η κυρία Δάβη Όλγα. Τελετή λήξης - Απονομή αναμνηστικών στους μαθητές της ΣΤ' Τάξης από το Σύλλογο Γονέων.

Πέμπτη 13 Ιουνίου ώρα 8:15 το πρωί: διεξαγωγή σχολικών αγώνων στους οποίους θα λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές του σχολείου.

Παρασκευή 14 Ιουνίου ώρα 8:15 το πρωί: απονομή Τίτλων Προόδου και ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των μαθητών από τους δασκάλους των τάξεων, αποχαιρετισμός των μαθητών για τις θερινές διακοπές.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου

Θέλουμε να σας ακούσουμε !!!